2019. február 21, csütörtök

Viskót találtak a holdon


A NASA 60-ik évfordulója alkalmából nyilvánosságra hozott, holdról készült felvételeken az UFO-hívő konspriációs teoristák rögtön ki is szúrtak egy meglehetősen fehér dolgot, amiből arra a következtetésre jutottak, hogy valaki házat épített a holdon. Véletlen? Aligha!

A felvétel alapos szemügyrevétele után az egyik képkockán a téma "szakértői" egy kisebb épületet vélnek felfedezni, aminek az ajtaja nyitva van. A közzétett, alaposan felnagyított képen az olyan szakavatatlan szemek, mint amik ezen sorok írójának tulajdonában vannak csak egy fehér lapszerű dolgot láthatnak egy gödör mellett, ami inkább tűnik óvszeres papírnak, mint háznak. Amennyiben mégis ház, akkor inkább viskó lehet, mint egy hatalmas, földönkívüli hászienda.


Tyler Glockner magán kívül örül a felfedezésnek. Szerint a nyitott ajtajú házat egy idegen használhatta, aki a holdon élt, vagy még mai napig ott él.

"Ha nem közelítesz rá, nem is látod! A NASA úgy gondolja, hogy nincs elég olyan ember a földön, aki a képeken fel tud fedezni valamit, de tévedtek!"

Fejezi ki örömét Tyler a a földönkívüli ingatlannak kinéző fehér dologgal kapcsolatban. A fejtegetésüket az alábbi videóban lehet meghallgatni és megnézni.


Ő és társai szerint a NASA hatalmas hibát vétett akkor, amikor nyilvánossá tette a felvételt, mivel csak saját magukat leplezték le ezzel a ballépéssel. Az online összeeskövők szerint ugyanis az amerikai űrkutatás legnagyobb intézete ezzel a bizonyítékkal nem titkolhatja tovább, hogy van élet a földön kívül. Szerintük be kell ismerniük, hogy folyamatosan hazudtak a népnek az

Igazságról!

(DailyStar)

 

Hozzászólások