2019. február 21, csütörtök

Négy fiatalkorút bántalmazhatott szexuálisan a Bohém rapszódia rendezője


Négy férfi vádolta meg azzal a rendezőt, hogy szexuálisan zaklatta őket még akkor, amikor még fiatalkorúak voltak. A People magazinnak a The Atlantic hosszú riportján alapuló írásából az derül ki, hogy ők négyen azt állítják: a rendező elcsábította őket, majd szexuális kapcsolatot létesített velük kiskorúként. Mindössze 13 évesek voltak ekkor.

Singer ügyvédje, Andrew Brettler azt nyilatkozta az Atlanticnak, hogy a direktor kategorikusan tagadja a vádakat, hogy valaha is létesített volna szexuális kapcsolatot fiatal férfiakkal, sőt, azt is tagadja, hogy vonzódna a korosztályhoz. Az ügyvéd azt is hangsúlyozta, hogy Singer büntetlen előéletű. A rendező legújabb filmjét, a Bohém rapszódiát több Oscar-díjra is jelölték a héten.

At the legendary Abbey Road! @bohemianrhapsodymovie @officialqueenmusic #BohemianRhapsody

17.8k Likes, 79 Comments - Bryan Singer (@bryanjaysinger) on Instagram: "At the legendary Abbey Road! @bohemianrhapsodymovie @officialqueenmusic #BohemianRhapsody"

Victor Valdovinos, aki állítása szerint extra statisztaként dolgozott Singer 1997-ben forgott filmjében, Az eminensben, azt állítja, hogy a rendező megragadta a nemi szerveit, és elkezdte kielégíteni. 13 éves volt ekkor és egy öltözői jelenetet forgattak. A férfi iskolájában zajlott épp a forgatás és Singer azután kérte fel, hogy szerepeljen a filmben, miután először találkoztak az iskola mosdójában.

Három másik, a neve elhallgatását kérő férfi azt állítja, hogy Singer a Beverly Hills-i birtokán tartott partikon csábította el őket a 90-es évek végén - ketten közülük ekkor 17 évesek voltak, a harmadik pedig 15.

Touched down in a remote spot on a #glacier where no one has ever been or will go as they are constantly moving and melting. The water hole behind me is nearly 1000 feet deep. #alaska #unfiltered #prehistoric #ice

6,168 Likes, 68 Comments - Bryan Singer (@bryanjaysinger) on Instagram: "Touched down in a remote spot on a #glacier where no one has ever been or will go as they are..."

Egy ötödik férfi még 2017-ben perelte be Singert, miután azt állította, hogy a direktor egy jachton megerőszakolta 2003-ban, amikor ő 17 éves volt. Singert ezt a vádat is tagadta.

Singer a People magazinnak nyilatkozott a The Atlantic cikke után: "Szomorú, hogy a The Atlantic ilyen alacsony szintre süllyedt az újságírói integritásban." Ismét kiállt amellett, hogy hamis vádakon alapulnak ezek az ügyek, s olyan "személyektől erednek, akik hajlandóak pénzért vagy a figyelemért hazudni." Ráadásul szerinte ezek a férfiak most a Bohém rapszódia giga sikerével járó kiemelt figyelmet próbálják meglovagolni.

 

Hozzászólások