2019. február 21, csütörtök

Hétköznapi hősök: megvette a nyugdíjas mekis menüjét az ausztrál férfi


Egy igazán megindító gesztust tett az az ausztrál férfi, aki kifizette egy nyugdíjas McDonald's-os menüjét. Azóta hősként, "igazi karakterként" tiszteli az internet.

Az esestről természetesen készült videófelvétel a kereskedő társa által. A felvételen láthatjuk, amint hétköznapi hősünk észreveszi az aprópénzét számoló nyugdíjas öregurat, ezért rögtön közbelép és kifizeti helyette az ételt. Ezt követően 20 dollárt ad át neki "kávéra".

Ezt követően a nagylelkű adakozó visszamegy az őt titokban tovább filmező párjához, aki megkérdi, hogy mégis mit csinál. A férfi ekkor elmondja, hogy mivel látta, hogy az öreg híján van a pénznek, egy nagy adag apró között turkál, ezért úgy gondolta, kisegíti.

"Ez az az ami drágám. Ez az élet."

A videót készítő hölgy elmondta, hogy párja egyáltalán nem tudott arról, hogy filmezik. Szerinte ha észreveszi, rögtön megkéri őt, hogy hagyja abba. A nő elmondta, hogy ő is csak azért készítette a felvételt, mert szerette volna, hogy mindenki lássa, milyen egy igazi karakter.

A Facebookon megosztott videót már 28 ezren osztották meg.


Hogy az egész akció valóban mindenféle figyelem- és hírnév hajhászat szándéka nélkül történt-e meg, már nem fog kiderülni, viszont tény, hogy a gesztus önmagában rendkívül példámutató.

(Daily Mail)

Hozzászólások