2019. február 21, csütörtök

Életcél: egyre jobban hasonlít Kelemen Annára az ismert magyar férfiprostituált


A fiú 16 éves kora óta prostituáltként dolgozik, de most a fejébe vette, hogy új életcélt választ magának: ő akar a legjobban hasonlítani Kelemen Annára.


Fotó: Takács Gagastar Milán/Facebook

Izgalmas célt tűzött ki maga elé Takács Gagastar Milán, aki 16 éves kora óta prostituáltként dolgozik - írta meg a Bors. A fiú már nemátalakító műtéten is elgondolkodott, addig is mindent megtesz, hogy legalább a másodlagos nemi jellegei a lehető legjobban hasonlítsanak az általa bálványozott Kelemen Annára.

Gyermekkorom óta rajongok Kelemen Annáért. Számomra ő a legnagyobb magyar idol. Nagyon becsülöm azért, hogy vállalta a mai Magyarországon azt, amivel foglalkozik. Már fiúként is rá akartam hasonlítani, miatta szőkíttettem ki a hajam. Nagyon intelligens nőnek tartom. Hasonlítunk abban, hogy mindketten egyfajta szőkenő-szerepet játszunk, holott több eszünk van annál, mint amit mutatunk. Mindketten imádunk szórakoztatni, és megmutatni azt, amink van

- mesélte a lapnak Takács Milán.

Kelemen Anna is nyilatkozott, az egykori pornós örül Milán rajongásának, és megtisztelőnek érzi, hogy a srác rá akar hasonlítani.

Hozzászólások